ANTONIO'S EETHUIS

ANTONIO'S EETHUIS Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 313 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Antonio's eethuis. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 3:19 Ik laat niet snel een review achter maar deze tent verdient niet eens 1 ster
3 jul 2022 om 18:45 Lekker, zoals altijd!
1 jul 2022 om 21:07 Zoals zo vaak echt goed warm goed van smaak, en toch gezien het bestelde tijdstip snel bezorgt
28 jun 2022 om 17:33 Snelle levering bij anderen wacht je wel eens meer dan één uur. Hier was de levertijd niet meer dan 30 minuten. Het eten wes heerlijk.
27 jun 2022 om 22:59 Heerlijk die pasta Antonio's !!! En de champignons in roomsaus waren ook verrukkelijk !!
27 jun 2022 om 21:15 Het eten was heerlijk en het wachten waard. Dank jullie wel
26 jun 2022 om 18:07 Heerlijke steak verse salade ik kan het elke dag bestellen Antonio Restaurant je verdiend 10 plus
25 jun 2022 om 22:01 Heerlijke pizza, voor herhaling vatbaar.
23 jun 2022 om 1:44 Het eten was opzich goed behalve de friet, er zat meer zout op dan je op een zoutvlakte vond. Zeer slecht anders had ik het beter beoordeelt. De eerst volgende keer proef ik eerst anders kan die het gelijk mee terug neme,
22 jun 2022 om 17:17 Het was laat bezorg een uur later maar de eten was heerlijk de steak was goed gebakken heerlijk echt super heerlijk ik kan zeker elke dag hetzelfde bestellen
19 jun 2022 om 15:48 Het duurde 2 uur. De friet was helemaal klef en nat, het eten was lauw. Ook de salade waren ze vergeten. Jammer van het geld.
19 jun 2022 om 9:35 Anderhalf uur gewacht op mijn bestelling. Zeer onvriendelijke bezorger en nog dramatischer eten. Pizza was zwart van de onderkant en leek wel in de magnetron opgewarmd in plaats van in de oven gebakken. Totaal geen smaak. Bestel hier nooit meer.