ANTONIO'S EETHUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 641 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Antonio's eethuis. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 19:00 Heerlijk gegeten Een echte aanrader
16 jul 2024 om 2:26 The delivery took nearly 2 hour to arrive I call the restaurant but nobody’s pic up the phone and also the wrap where moist
13 jul 2024 om 8:15 Eten wat lekker zoals altijd, bezorging duurde wel lang
12 jul 2024 om 19:13 De bezorger afkomstig uit india gooit nadat ik zeg dat bestelling niet compleet is iets plastics kapot in me voortuin. En dat terwijl die ook nog net gratis een ventilator had gekregen. Erg rare man en ondankbaar helaas zag ik het te laat
12 jul 2024 om 19:08 Bezorger kreeg van mij gratis ventilator. Bestelling niet compleet. Bezorger werd boos en gooide iets van plastic kapot in mijn voortuin langs mijn auto. Erg ondankbaar en onproffesioneel. Zag het laterna op de ring camera dat hij iets kapotgooide
12 jul 2024 om 18:36 Oprecht de meest slechte pizza die ik ooit in mijn leven heb mogen zien, want kwa eten was ik er al na één hap klaar mee. Een bodem die gewoon aan de doos vastplakt zo slecht gebakken en sla die helemaal slap en dood op de pizza taco ligt.Belachelijk
10 jul 2024 om 22:00 Tasty as always!!!
10 jul 2024 om 12:46 De pizza was nog dunner dan de reet van mijn ex
8 jul 2024 om 18:33 Eten was lekker en vriendelijke bezorger. Een echte aanrader!
7 jul 2024 om 18:49 30 min Pizza as requested with jalapeños Kapsalon perfect. Cola Zero as requested and cold. All super
2 jul 2024 om 20:38 4 kapsalons en heerlijk gegeten kwam warm aan de bezorger was hartstikke vriendelijk is een aanrader al 2 jaar mijn vaste tent
29 jun 2024 om 16:27 All super